• LOGO CONTRACTOR

 • News

  constructii.contractor.com.ro
  8
  Oct

  Proiectul „Freelo”, primul centru de agrement cu un concept unic în Romania si Europa de Est, va fi prezentat dearhitectul Razvan Barsan la conferinta internationala CONTRACTOR.

  Proiectul „Freedo” este primul complex de agrement din Romania si din Europa de Est care ofera atractii si experiente unice cum ar fi indoor skydiving & indoor surf si o zona de relaxare, tunel de vant aerodinamic, o piscina semi-olimpica, spa, un restaurant gourmet, un hotel si o zona de video-proiectie outdoor.

  Folosind tehnologii de ultima generatie, complexul va fi disponibil bucurestenilor atat vara, cat si iarna.

  Complexul FREELO este conceput ca un spatiu modern, futurist, in care inovatia prinde viata. Principalele atractii ale centrului vor fi tunelul de vant aerodinamic, piscina cu valuri pentru surf si o zona de relaxare cu piscina semiolimpica, spa, restaurant gourmet, hotel boutique si zona de proiectie video in aer liber.

  Proiectul a fost realizat de echipa de arhitecti WigWam, condusa de arh. Razvan Barsan, care a primit din partea dezvoltatorului KEI Development S.A. o tema clara si, in acelasi timp, o provocare: un ansamblu de cladiri care gazduiesc tehnologie performanta, inspirand publicul sa accepte noi provocari, sa-si depaseasca limitele, sa sfideze gravitatia si dimensiunile, sa-si rasfete simturile.

  Proiectul FREELO este dezvoltat pe o suprafata de 10.000 m2, în orasul Chitila, langa Bucuresti si va fi finalizat in primavara anului 2016.

  CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference reuneste pe 26 si 27 octombrie 2015, la Radisson Hotel Bucuresti, peste 250 de participanti, conferinta internationala fiind dedicata constructorilor, proiectantilor, arhitectilor, investitorilor si dezvoltatorilor de pe piața imobiliara, investitorilor din sectorul public și cel privat. Conferinta are patru sectiuni tematice in cadrul carora sunt prezentate proiecte de investitii in constructii in domeniile: Sanatate, Educatie si Cultura, Rezidential si Comercial, Sector public urban.

  CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events si face parte din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, alaturi de INGLASS,LAUD, GIS și RIFF.

  Puteti obtine informatii despre CONTRACTOR pe site-ul evenimentului www.contractor.com.ro www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR.

  Eveniment sustinut de:

  Partener oficial: Saint-Gobain
  Sponsori: Hexadome Construct si Makroplast
  Partener de comunicare: spatiulconstruit.ro.

  Leave a Reply