• LOGO CONTRACTOR

 • News

  constructii.contractor.com.ro
  7
  Sep

  Proiectul Lazika, la CONTRACTOR – Investiții publice

  Proiectul realizat în Georgia de DESA Engineering Construction, Lazika Sculpture, va fi prezentat la evenimentul CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference, în perioada 26 – 27 octombrie, la Radisson Blu Hotel.

  Metropola Lazika din Georgia este în plină dezvoltare, iar acest proiect care ii poarta numele dorește sa marcheze începutul dezvoltării zonei, fiind finanțat de Guvernul Georgiei.

  Proiectul Lazika Sculpture va fi prezentat la CONTRACTOR ediția 2015 de ing. Liliana Năstasie, de la firma Desa Engineering Construction din București. Compania activează din 2008 în Romania și are ca scop prestarea de servicii în construcții la nivel înalt. DESA Engineering Construct a semnat contractul pentru lucrările de finalizare a proiectului Ambasadei SUA în Olanda și realizează proiecte și în Germania, Ukraina și Belgia.

  Ce este Lazika Sculpture?

  Lazika Sculpture cuprinde 330 de tone de structuri de oțel cu sudură și a fost proiectată de Knippers Helbig ca simbol al orașului Lazika, având o înălțime de 30 de metri. DESA s-a ocupat de managementul în ceea ce privește ingineria structurală, achiziții, fabricație, coordonare a proiectului și execuția lucrărilor.

  CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference reunește pe 26 și 27 octombrie 2015, la Radisson Hotel București, peste 250 de participanți, conferința internațională fiind dedicată constructorilor, proiectanților, arhitecților, investitorilor și dezvoltatorilor de pe piața imobiliară, investitori din sectorul public și cel privat. Conferința are patru secțiuni tematice în cadrul cărora sunt prezentate proiecte de investiții în construcții în domeniile: Sănătate, Educație și Cultură, Rezidențial și Comercial, Sector public urban.

  CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events, organizator profesionist cu o experiență de 18 ani în sectorul arhitecturii și construcțiilor, și face parte din seria expoconferințelor internaționale pentru arhitecți și contractori, alături de INGLASS, LAUD, GIS și RIFF.

  Puteți obține informații despre CONTRACTOR pe site-ul evenimentului www.contractor.com.ro sau Facebook.

  Evenimentul susținut de:

  Partener oficial: Saint-Gobain
  Sponsori: Hexadome Construct și Makroplast
  Partener de comunicare: spatiulconstruit.ro

  Leave a Reply