• LOGO CONTRACTOR

 • News

  constructii.contractor.com.ro
  29
  Aug

  Proiectul „Legacy”, la CONTRACTOR- investiții în Sănătate

  Proiectul „Legagy”, selectat în finala prestigioasei competiții World Architecture Festival din Singapore, va fi prezentat la CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference de către Alexandru Palcău, pe 26 octombrie 2015, la Radisson Blu Hotel București.

  Proiectul va fi expus în detaliu în sesiunea CONTRACTOR dedicată proiectelor de investiții în construcții în domeniul Sănătății. Selectat în competiția din Singapore cu două proiecte, Novelty AE se alătură unei liste de finalişti celebri cum ar fi Zaha Hadid Architects, OMA, BIG, Grimshaw Architects, Herzog and de Meuron.

  Proiectul „Legagy” este estimat la 10 milioane de euro și se va realiza în Parcul Balnear de la Beclean. Acesta va face din staţiunea Băile Figa o amenajare care oferă servicii de turism, agrement şi tratament pe tot parcursul anului, fără întreruperea activităţii în sezonul rece.
  Centrul turistic va avea și o salină subterană artificială, restaurant, bar şi o sală pentru conferinţe.

  NOVELTY AE are în portofoliu lucrări de referinţă în România şi Franţa. De asemenea, biroul de arhitectură din București se mândrește cu implicarea în importante programe de dezvoltare în Algeria. Echipa a elaborat proiecte de construcţii rezidenţiale, publice şi private, comerciale şi industriale.

  Conferința Internațională CONTRACTOR va reuni în cele două zile de eveniment, pe 26 și 27 octombrie, peste 250 de participanți, fiind dedicată constructorilor, proiectanților, arhitecților, investitorilor și dezvoltatorilor din sectorul public și privat cu focus pe domeniile: sănătate, educație și cultură, rezidențial și comercial, spațiul public urban.

  Mari proiecte de investiții sunt prezentate ca exemple de bună practică în arhitectură și construcții, din mai multe perspective, având la bază trio-ul arhitect-constructor-investitor, comunicarea și consultarea permanentă pentru un mediu construit sustenabil.

  CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events și face parte din seria expoconferințelor internaționale pentru arhitecți și contractori, alături de INGLASS, LAUD, GIS și RIFF.

  Puteți obține informații despre CONTRACTOR pe site-ul evenimentului sau pe Facebook.

  Evenimentul susținut de:

  Partener oficial: Saint-Gobain
  Sponsori: Hexadome Construct și Makroplast
  Partener de comunicare: spatiulconstruit.ro

  Leave a Reply