• LOGO CONTRACTOR

 • Dr. Eng. Cristian Romeo ERBASU

  Guest speaker at CONTRACTOR conference, The Ownership Federation of Romanian Contractors
  President of The Ownership Federation of Romanian Contractors (FPSC)

  PRESENTATION: "Vision on the cooperation among the three main pillars in building industry: investor - constructor - architect"
   

  Cristian Romeo Erbașu este unul dintre cei mai recunoscuți antreprenori români din domeniul constructiilor. Grupul de companii ERBASU se afla permanent in topul celor mai mari jucatori din piata de profil, fiind si una din primele entitati economice private de constructii infiintate in anii ’90. Activitatea principala, cea de antreprenoriat general, acopera majoritatea domeniilor de specialitate: constructii civile, apa-canal, tratarea apelor uzate, instalatii, constructii industriale etc.

  Doctor în inginerie civilă, absolvent al Universității Tehnice de Construcții din București, si-a asumat si un rol activ in promovarea si sustinerea intereselor generale specifice sectorului constructiilor, fiind membru fondator al Patronatului Societăților din Construcții – PSC si actualmente Președinte al acestei organizatii pentru al doilea mandat, Presedinte al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii – FPSC, Vicepresedinte al Uniunii Generale a Industriasilor – UGIR si Vicepresedinte al Uniunii Europene a Dezvoltatorilor si Contractorilor – UEPC.

  Rezultatele si sustenabilitatea actiunilor sale, atat in plan individual cat si in plan asociativ, il pozitioneaza ca unul din cei mai importanti lideri de opinie din mediul economic romanesc.