• LOGO CONTRACTOR

 • Arch. Dominique BOGDĂNAȘ

  Guest speaker at CONTRACTOR conference, Novelty AE
  Architect, NOVELTY AE

  PROJECT: "Skyline"
   

  Arh. Bogdănaș Dominique este proiectant in cadrul Novelty Architecture & Engineering din anul 2013. Bun profesionist dar si parte importanta din echipa care a contribuit la elaborarea proiectului Skyline, dar si a altor proiecte ale companiei, se remarca datorita imbinarii eficiente a abilitatilor profesionale dar si competentelor si aptitudinilor tehnice, organizatorice, artistice si sociale. Experienta acumulata de-a lungul parcursului profesional reprezinta un plus valoare si din punct de vedere al elaborarii de proiecte care sa corespunda cerintelor programelor de obtinere de fondurilor europene – luand in considerare proportia considerabila de proiecte din portofoliul companiei finantate din astfel de surse.

  Arh. Bogdănaș Dominique va prezenta la CONTRACTOR proiectul “SKYLINE”, finalist în competiția World Architecture Festival-Singapore – Proiecte viitoare, categoria Educație.
World Architecture Festival va avea loc între 4- 6 noiembrie 2015, la Marina Bay Sands, Singapore.

  Skyline va fi implementat la Constanța, în 2017, urmând să fie sediul CERONAV – Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale. Va fi situat pe malul lacului Siutghiol și va avea opt niveluri, cu săli de curs, de testare, simulatoare, unități de cazare, sală de conferințe, o cafenea și un restaurant.

  NOVELTY AE are în portofoliu lucrări de referinţă în România şi Franţa. De asemenea, biroul de arhitectură din București se mândrește cu implicarea în importante programe de dezvoltare în Algeria. Echipa a elaborat proiecte de construcţii rezidenţiale, publice şi private, comerciale şi industriale.

  Conferința Internațională CONTRACTOR va reuni în cele două zile de eveniment, pe 26 și 27 octombrie, peste 250 de participanți, fiind dedicată constructorilor, proiectanților, arhitecților, investitorilor și dezvoltatorilor din sectorul public și privat cu focus pe domeniile: sănătate, educație și cultură, rezidențial și comercial, spațiul public urban.

  Mari proiecte de investiții sunt prezentate ca exemple de bună practică în arhitectură și construcții, din mai multe perspective, având la bază trio-ul arhitect-constructor-investitor, comunicarea și consultarea permanentă pentru un mediu construit sustenabil.