• LOGO CONTRACTOR

 • Dipl. Eng. Liviu BALANESCU

  Guest speaker at CONTRACTOR conference, BOG'ART
  Manager, Project Management Department, BOG'ART

  PROJECT: „Shopping centers”
   

  Bog’Art a realizat in decursul a 23 de ani de activitate pe piata constructiilor cele mai semnificative proiecte de cladiri de birouri din bucuresti care au devenit in timp puncte de atracatie ale orasului.Bog’Art, ROMANIA este castigator al Euro –Constructii 2014.

  Dipl. Ing. Liviu Balanescu, MBA este Director al Departamentului de Management de Proiect din Bog’Art, cea mai mare firma romaneasca de Antreprenoriat General in constructii.

  Abvolvent al Universitatii de Constructii Bucuresti, Departamentul de Inginerie Civila in limba Engleza, cat si absolvent al Cursurilor de Professional Management of Business Administration din cadrul WU Executive Academy Viena. Din 2006 angajat al firmei Bog’Art incepand cariera ca Asistent Manager Proiect si evoluand in present la functia de Director Departament Management de Proiect.

  Bog’Art este o companie de construcţii română privată, înfiinţată în 1991, cu sediul în Bucureşti.

  Domeniul principal de activitate al Bog’Art acoperă proiecte la cheie private, instituţionale şi publice, permiţând companiei să se dezvolte în ritm dinamic şi astfel să îşi menţină renumele bine meritat între cele mai importante firme de profil din România.

  Grupul de firme Bog’Art se distinge printr-un management modern şi un personal tehnic de înaltă calificare, care prin utilizarea celor mai noi tehnologii şi a unei organizări eficiente a reuşit permanent diversificarea activităţilor, acoperind în prezent toată gama de servicii şi produse necesare, precum: servicii de arhitectură şi proiectare, producţia şi furnizarea betonului şi a prefabricatelor din beton, confecţii metalice, pereţi cortină, tâmplărie exterioară şi interioară, servicii de administrare a imobilelor construite.

  Cele mai importante proiecte din Bucuresti poarta semnatura Bog’Art cum ar fi: Unicredit Tower, City Gate, Willbrook Platinum Center, Green Gate, Ambasada SUA, Baneasa Shoping City, Floreasca Park, Bucharest One, Mega Mall, Auchan Ghencea, Porsche Offices, Charles de Gaules Offices.

  In cadrul expo conferintei CONTRACTOR Bog’Art va prezenta noul sau proiect Veranda Mall, alaturi de celelalte centre comerciale din portofoliu.