• LOGO CONTRACTOR

 • Richard Burleigh

  Guest Speaker at CONTRACTOR conference, Skanska Construction
  President of Skanska Construction Romania and Hungary
   

  Investiție de 35 de milioane de euro pentru cea de-a doua clădire de birouri a grupului suedez Skanska prezent la CONTRACTOR 2015.

  Richard Burleigh, Președintele Skanska Construction România, va fi prezent în cadrul conferinței internaționale CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting dedicată exemplelor de bună practică din industria construcţiilor din Europa.

  Compania suedeză Skanska Construction a finalizat cea de-a doua clădire de birouri a sa în România, la începutul lunii septembrie, în urma unei investiții de 35 de milioane de euro și a început deja lucrările la cea de-a treia clădire din proiectul Green Court Bucharest.

  skanska Green_Court_-Bucharest-640x509

  Clădirea B are 18.000 metri pătraţi, 12 etaje superioare și o parcare subterană pe trei nivele, cu 315 locuri. În momentul de faţă, aceasta prezintă o rată de ocupare de 72% şi este închiriată de companii de renume.

  Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologii verzi şi soluţii sustenabile cum ar fi: faţada eficientă din punct de vedere energetic; aportul crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos; sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mişcare şi de intensitate sau prizele de încărcare pentru maşinile electrice. Proiectul va fi certificat LEED Gold şi le va oferi chiriaşilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente şi versatile spaţii de lucru din Bucureşti şi standarde excelente de calitate.

  Compania suedeză Skanska este un gigant al pieţei de construcţii, cu un rulaj anual de peste 15 miliarde de euro, iar Green Court Bucharest este primul proiect al companiei de pe piaţa locală.