• LOGO CONTRACTOR

 • Arch. Șerban ȚIGĂNAȘ

  Guest speaker in CONTRACTOR conference, The Order of Architects of Romania
  The President of Order of Architects of Romania, Romania
   

  Investiție de 50 milioane de euro în realizarea stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova, proiect ce va fi prezentat la CONTRACTOR.

  Reprezentanții biroului de arhitectură Dico & Țigănaș vor prezenta în sesiunea plenară a conferinței internaționale CONTRACTOR proiectul arhitectural al noului stadion „Ion Oblemenco” din Craiova, aflat în stadiu de implementare.

  Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova ar putea fi gata la sfârşitul anului viitor. Valoarea investiției este de 50 de milioane de euro iar stadionul are o capacitate de peste 30.000 de locuri.

  Clădirea va avea cinci etaje, restaurante, un hotel destinat pentru găzduirea sportivilor şi locuri VIP la înălţime. Având în vedere valoarea proiectului, stadionul „Ion Oblemenco” este cea mai mare investiție din ultimii 25 de ani din Craiova.

  Noul stadion “Ion Oblemenco” este realizat prin Compania Natională de Investiții care asigură 90% din fonduri, de la bugetul de stat, iar restul sumei vine de la bugetul local. Proiectul de arhitectură este realizat de biroul Dico & Țigănaș, beneficiarul fiind Primăria Municipiului Craiova.

  CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting este un eveniment în cadrul căruia sunt evidență proiectele de amploare de investiții în construcții în următoarele domenii: educație, sănătate și cultură, comercial și rezidențial, sectorul public urban.

  PHOTO GALLERY